WEDSTRIJDREGLEMENT “REVOBA”-COMPETITIE

 1. Er zal volgens de regels van de NEVOBO worden gespeeld, met uitzondering van het aantal sets.
 2. Hiervoor geldt dat het aantal te spelen sets maximaal 4 is
  Bij 3 gewonnen sets einde wedstrijd (winnaar krijgt 3 punten) Bij 3 gewonnen en 1 verloren set (winnaar krijgt 3 punten en de verliezer 1 punt) Bij gelijke stand 2 gewonnen en 2 verloren (krijgen beiden 2 punten)
  Wilt u in het bezit komen van het volledige reglement van de NEVOBO dan kunt u die downloaden van het internet. (www.nevobo.nl) Gezien de recreatieve opzet van deze competitie moeten de nieuwe regels uiteraard ook recreatief worden geïnterpreteerd.
 3. Bij inzet van meerdere teams dienen de spelers voor de gehele competitie per team te worden benoemd. Het uitwisselen van spelers is alleen mogelijk in overmachtsituaties, welke in overleg met de competitiecommissie wordt vastgelegd.
 4. Gezien de recreatieve opzet van de REVOBA is het niet toegestaan aan spelers die in de NEVOBO - competitie uitkomen om aan onze competitie deel te nemen.
 5. De thuisspelende vereniging zorgt voor een scheidsrechter en een teller en is tevens verantwoordelijk voor het doorgeven van de uitslagen.
 6. De uitslagen van de wedstrijden dienen z.s.m. na de wedstrijd op de website ingevuld te worden en de wedstrijdbriefjes dienen z.s.m. opgestuurd te worden naar het wedstrijdsecretariaat.
 7. Een verschuiving en/of wijziging van een wedstrijd dient in onderling overleg gedaan te worden en daarnaast ook ingevuld te worden op de website.
 8. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de het bestuur van de stichting Revoba. Tegen de uitspraken van deze zijn geen protesten mogelijk.
 9. De stichting REVOBA stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen, diefstal e.d. welke zich tijdens het spelen van de wedstrijden gedurende de competitie kunnen voordoen.

Afsluiting seizoen

Dames:
Bij de dames zijn 3 poules.
Er worden 2 promotie degradatie toernooien gespeeld.
In het eerste toernooi spelen met de nummers 1 en 2 van poule 3 en de nummers 5 en 6 van poule 2.
In het tweede toernooi spelen met de nummers 1 en 2 van poule 2 en de nummers 5 en 6 van poule 1.

We gaan op die twee avonden dus strijden voor promotie, handhaven of degradatie.
De nummers 1 en 2 promoveren of handhaven zich en de nummers 3 en 4 handhaven zich of degraderen.

Dit doen we door per avond 6 wedstrijden van 1 set te spelen, iedereen speelt tegen elkaar (1-2, 3-4, 1-3, 2-4, 1-4 en 2-3) voor aanvang wordt door loting bepaald wie wanneer tegen wie speelt.

Heren:
Bij de heren wordt een eindtoernooi gespeeld tussen de nummers 1 t/m 4 waarbij maximaal 2 teams van een vereniging mogen deelnemen.

De avonden beginnen om 19:00 uur en worden gespeeld in "het Bestegoed", Tabaksweg 20, 3921CM Elst (Ut).