WEDSTRIJDREGLEMENT “REVOBA”-COMPETITIE

 1. Er zal volgens de regels van de NEVOBO worden gespeeld, met uitzondering van het aantal sets.
 2. Hiervoor geldt dat het aantal te spelen sets maximaal 4 is
  Bij 3 gewonnen sets einde wedstrijd (winnaar krijgt 3 punten) Bij 3 gewonnen en 1 verloren set (winnaar krijgt 3 punten en de verliezer 1 punt) Bij gelijke stand 2 gewonnen en 2 verloren (krijgen beiden 2 punten)
  Wilt u in het bezit komen van het volledige reglement van de NEVOBO dan kunt u die downloaden van het internet. (www.nevobo.nl) Gezien de recreatieve opzet van deze competitie moeten de nieuwe regels uiteraard ook recreatief worden geïnterpreteerd.
 3. Bij inzet van meerdere teams dienen de spelers voor de gehele competitie per team te worden benoemd. Het uitwisselen van spelers is alleen mogelijk in overmachtsituaties, welke in overleg met de competitiecommissie wordt vastgelegd.
 4. Gezien de recreatieve opzet van de REVOBA is het niet toegestaan aan spelers die in de NEVOBO - competitie uitkomen om aan onze competitie deel te nemen.
 5. De thuisspelende vereniging zorgt voor een scheidsrechter en een teller en is tevens verantwoordelijk voor het doorgeven van de uitslagen.
 6. De uitslagen van de wedstrijden dienen z.s.m. na de wedstrijd op de website ingevuld te worden en de wedstrijdbriefjes dienen z.s.m. opgestuurd te worden naar het wedstrijdsecretariaat.
 7. Een verschuiving en/of wijziging van een wedstrijd dient in onderling overleg gedaan te worden en daarnaast ook ingevuld te worden op de website.
 8. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de het bestuur van de stichting Revoba. Tegen de uitspraken van deze zijn geen protesten mogelijk.
 9. De stichting REVOBA stelt zich niet aansprakelijk voor ongevallen, diefstal e.d. welke zich tijdens het spelen van de wedstrijden gedurende de competitie kunnen voordoen.

Kruisfinales

Per kruisfinale mogen maximaal 2 teams van een vereniging deelnemen.
De kruisfinales worden gespeeld in mei.

Heren:
In poule 1 en 2 spelen teams die gelijkwaardig zijn aan elkaar.
In beide poules strijden de nummers 1 en 2 aan het eind van de competitie in de kruisfinales wie kampioen, 2e, 3e en 4e wordt bij de heren.

Dames:
In poule 1 en 2 spelen teams die gelijkwaardig zijn aan elkaar.
In beide poules strijden de nummers 1 en 2 aan het eind van de competitie in de kruisfinales wie kampioen, 2e, 3e en 4e wordt bij de dames.
Het team dat laatste eindigt in poule 1 en 2 degraderen naar poule 3 of 4.

In poule 3 en 4 spelen teams die gelijkwaardig zijn aan elkaar.
Aan het eind van de competitie spelen de nummers 1 en 2 van poule 3 en 4 kruisfinales.
De nummer 1 en 2 promoveren naar poule 1 of 2 en de nummer 3 en 4 van de kruisfinale blijven in poule 3 of 4.